Vitaal en fit leven

Laat je begeleiden door een welzijnscoach van Tao Coaching uit Malle

Ons dagelijks leven zit vol stress, spanning en een druk schema waar wij eigenlijk zelf geen vat meer op hebben. Al deze factoren kunnen een gebrek aan vitaliteit veroorzaken: burn-outs, depressies, futloosheid en andere negatieve factoren zijn hiervan het gevolg. Goede ondersteuning in je voedingspatroon met de juiste begeleiding van een welzijnscoach, kunnen grote meerwaarde betekenen naar meer vitaliteit.

Voedingssupplementen en optimaal ontbijten

Niet enkel de voedingssupplementen van Herbalife kunnen u helpen bij vermoeidheid, maar ook evenwichtig ontbijten is hier een belangrijke factor.

Wij vechten met u en maken u terug vitaal en levendig

Na een uitgebreid intakegesprek bekijken wij wat voor u de juiste manier van aanpakken is en of er eventueel supplementen aan te pas komen. Daarna zorgen wij voor optimale begeleiding en kunt u ons wekelijks of zoveel u wenst langskomen in Malle om uw opvolging te bespreken. Stap voor stap helpen wij u bij het bekomen van het gewenste resultaat: een vitaal en fit leven!

Bel of mail ons voor meer info! Wilt u de producten van Herbalife uitproberen? Ontdek dan via volgende link onze productcatalogus. 

Clikc+