Verlies gewicht op een optimale manier

Optimaal afslanken met Wendy Hamal uit Malle

Afslanken loopt bij vele mensen niet steeds van een leien dakje. Het jojo-effect, de zware last om minder te eten, het “honger lijden” zorgt bij velen voor een vorm van demotivatie waardoor al snel opgegeven wordt.

Toch is het perfect mogelijk om optimaal af te slanken voor mensen regio Malle met behulp van Herbalife coach Wendy Hamal.

Perfecte begeleiding en ondersteuning

Daar wij weten dat het voor sommige mensen echt een zware opdracht is om te letten op hun voedingsgewoontes, zorgen wij bij Herbalife steeds voor een zeer intensieve begeleiding. Dit start meestal met een intakegesprek, maar kan evolueren tot wekelijkse of tweewekelijkse afspraken. Op deze tijdstippen bekijken wij samen hoe het met u gaat en of de aanpak lukt. Eventuele bijsturing is op die manier ook perfect mogelijk.

Supplementen

Naast een optimale begeleiding beschikken wij bij Herbalife over een ruim assortiment voedingsshakes en andere supplementen waarmee u uw streefgewicht kunt bereiken.

Afslanken regio Malle is vanaf nu geen lijdensweg meer! Kies daarom voor Wendy Hamal als coach en bel meteen voor een afspraak!

Wilt u de producten van Herbalife uitproberen? Ontdek dan via volgende link onze productcatalogus. 

Clikc+